Tornádó Orosházán - Tornado Csapott Le Oroshazara Video / Tetőket bontott meg, fákat csavart ki tövestől.. Tornádó tarolta le orosháza utcáit! A délutáni órákra heves események alakultak ki a tisza vonalán és attól keletre. A metkép írt arról, hogy hétfő délután orosháza belvárosában pusztított a forgószél: Megdöbbentő felvételek készültek orosházán, ahol pár órával ezelőtt tornádó csapott le. Sejthető volt, hogy az időjárást tekintve a hétfőt inkább túlélni fogják az emberek, mint élvezni, arra viszont valószínűleg nem sokan számítottak, hogy tornádó csaphat le az országra.

Az ítéletidő a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott. Többfelé intenzív esőzéssel és szélviharral vonnultak át a zivatarok. A forgószél a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott: Fákat csavart ki a szél, és több tetőt is megszaggatott. A szupercellákat jellemzően tornádó is kísérheti.

Tornado Oroshazan Jobb Ha Hozzaszokunk Az Ilyen Durva Idojarasi Jelensegekhez Borsonline
Tornado Oroshazan Jobb Ha Hozzaszokunk Az Ilyen Durva Idojarasi Jelensegekhez Borsonline from media.borsonline.hu
Sejthető volt, hogy az időjárást tekintve a hétfőt inkább túlélni fogják az emberek, mint élvezni, arra viszont valószínűleg nem sokan számítottak, hogy tornádó csaphat le az országra. Tornádó tarolta le orosháza utcáit! Fákat csavart ki és tetőket bontott meg. Kárfelmérés a tornádó után orosházán! Hétfőn 18 óra után hatalmas erejű széllel, komoly mennyiségű esővel, villámlások kíséretében csapott le a vihar orosháza belvárosára. Jobb, ha hozzászokunk az ilyen durva időjárási jelenségekhez óriási károkat okozott egy forgószél hétfő este orosházán. Fákat csavart ki a szél, és több tetőt is megszaggatott. Az adatok alapján a városban pusztító tornádó ef0 kategóriába esett, mely gyenge jelzésű képződmény.

Tornádó tarolta le orosháza utcáit!

A szupercellákat jellemzően tornádó is kísérheti. Az időjárási helyzet kedvezett a tornádóknak, hiszem a felhőalap is alacsonyan volt, illetve kellő örvényesség is rendelkezésre állt. Felhőtölcsér nyúlt le az égből orosházára és végzett nagy pusztítást. Feltehetően egy bő órával ezelőtt tornádó csapott le a délkeleti városra. Fákat csavart ki a szél, és több tetőt is megszaggatott. A békés megyei orosházát este öt után érte el a csapadékzóna és nagy eső, viharos szél kísérte. Délután hat óra körül heves esőzéssel és nagy erejű széllel csapott le a vihar orosházán. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. A békés megyei hírportálon (beol) arról számoltak be, hogy a hajnal utcai lakótelepen a tornádó erejű. A délkeleti városrészben gyökerestől kicsavart fák. Megdöbbentő felvételek készültek orosházán, ahol pár órával ezelőtt tornádó csapott le. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. Tornádó tarolta le orosháza utcáit!

Tornádó pusztított orosházán, fákat csavart ki, épületeket bontott meg. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. Az adatok alapján a városban pusztító tornádó ef0 kategóriába esett, mely gyenge jelzésű képződmény. Délután hat óra körül heves esőzéssel és nagy erejű széllel csapott le a vihar orosházán. A forgószél a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott:

Tornado Volt Oroshazan
Tornado Volt Oroshazan from nanasmet.hu
Délután hat óra körül heves esőzéssel és nagy erejű széllel csapott le a vihar orosházán. Kárfelmérés a tornádó után orosházán! Csak rövid ideig ért földet és a károk alapján ef0 erősségű lehetett a forgószél. Az időkép.hu twitter csatornája azt írja, tornádót láttak orosházán, ami a jégesőt okozó szupercellából csapott le. Ez egyelőre ritka jelenség itthon, de a meteorológusok szerint jobb, ha hozzászokunk. A metkép írt arról, hogy hétfő délután orosháza belvárosában pusztított a forgószél: Tetőket bontott meg, fákat csavart ki tövestől. Az egyszerű takarítástól a kárpit tisztításig.

Több helyi forrás alapján nem sokkal ezelőtt az egyik zivatarból tornádó ereszkedett a földre és a belvárosban, a hajnal utca térségében fákat csavart ki és tetőket bontott meg a forgószél.

Az egyszerű takarítástól a kárpit tisztításig. A délkeleti városrészben gyökerestől kicsavart fák. Az ítéletidő a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott. Orosházán a tölcsér elérte a talajt, és bár rövid ideig élt a tornádó, a pusztítása így is jelentős, főleg hazai viszonylatban. A metkép írt arról, hogy hétfő délután orosháza belvárosában pusztított a forgószél: Facebook messenger viber twitter mail. Megdöbbentő felvételek készültek orosházán, ahol pár órával ezelőtt tornádó csapott le. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. Az oroscafé cikke szerint a nagy erejű. Tetőket bontott meg, fákat csavart ki tövestől. Az időjárási helyzet kedvezett a tornádóknak, hiszem a felhőalap is alacsonyan volt, illetve kellő örvényesség is rendelkezésre állt. Az ítéletidő a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott. Ez egyelőre ritka jelenség itthon, de a meteorológusok szerint jobb, ha hozzászokunk.

Délután hat óra körül heves esőzéssel és nagy erejű széllel csapott le a vihar orosházán. Az adatok alapján a városban pusztító tornádó ef0 kategóriába esett, mely gyenge jelzésű képződmény. A viharsaroknak nevezett délkeleti megyék hétfőn is hűen tartották magukat elnevezésükhöz, hiszen heves zivatarok tomboltak a régióban. A metkép írt arról, hogy hétfő délután orosháza belvárosában pusztított a forgószél: Délután hat óra körül heves esőzéssel és nagy erejű széllel csapott le a vihar orosházán.

Tornado Volt Oroshazan
Tornado Volt Oroshazan from www.idokep.hu
Az ítéletidő a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott. Fákat csavart ki a szél, és több tetőt is megszaggatott. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. A délutáni órákra heves események alakultak ki a tisza vonalán és attól keletre. Felhőtölcsér nyúlt le az égből orosházára és végzett nagy pusztítást. Az adatok alapján a városban pusztító tornádó ef0 kategóriába esett, mely gyenge jelzésű képződmény. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. Az ítéletidő a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott.

Facebook messenger viber twitter mail.

Hétfőn 18 óra után hatalmas erejű széllel, komoly mennyiségű esővel, villámlások kíséretében csapott le a vihar orosháza belvárosára. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. Csak rövid ideig ért földet, a károk alapján pedig feltehetőleg ef0 erősségű lehetett. Feltehetően egy bő órával ezelőtt tornádó csapott le a délkeleti városra. Tetőket bontott meg a forgószél, fákat csavart ki. Tornádó pusztított orosházán, fákat csavart ki, épületeket bontott meg. Orosházán a tölcsér elérte a talajt, és bár rövid ideig élt a tornádó, a pusztítása így is jelentős, főleg hazai viszonylatban. Sejthető volt, hogy az időjárást tekintve a hétfőt inkább túlélni fogják az emberek, mint élvezni, arra. Tetőket bontott meg, fákat csavart ki tövestől. Délután hat óra körül heves esőzéssel és nagy erejű széllel csapott le a vihar orosházán. A délkeleti városrészben gyökerestől kicsavart fák. Az ítéletidő a belvárosban és a hajnal utcában jelentős károkat okozott. Az időjárási helyzet kedvezett a tornádóknak, hiszem a felhőalap is alacsonyan volt, illetve kellő örvényesség is rendelkezésre állt.

Fákat csavart ki a szél, és több tetőt is megszaggatott tornádó. Az időkép.hu twitter csatornája azt írja, tornádót láttak orosházán, ami a jégesőt okozó szupercellából csapott le.